KLIJNTJE 10 JAAR!

Zaterdag 2 juni a.s viert KLIJNTJE haar 10 jarig verjaardagsfeestje. Iedereen is van harte welkom vanaf 10.00-17.00u. Deze dag zullen er allerlei activiteiten georganiseerd worden van een springkussen, een clown met balonnen, schminksessies voor de kids, een kleurwedstrijd, lekkere hapjes en drankjes, een balonnenwedstrijd, een gratis grabbelton, spectaculaire kortingen tot een heuse fotograaf die van alle kinderen gratis een foto zal maken. Kortom feest bij KLIJNTJE! Maak bovendien kans op een waardebon van maar liefst € 50 door ons evenement op onze facebookpagina leuk te vinden! Verras een vriend of vriendin door hem of haar een klantenkaart bij KLIJNTJE te laten aanmaken en ontvang hiervoor zelf een origineel KLIJNTJE kado! Plan dus gauw zaterdag 2 juni a.s in je agenda en feest deze dag met ons mee!