KLIJNTJE op RTL4 in Lifestyle Experience!

Zondag 23 september a.s zal KLIJNTJE te zien zijn in het RTL4 programma Lifestyle Experience rond de klok van 14.20u.
De voorbereidingen van de opnames vonden plaats bij KLIJNTJE en bij een KLIJNTJE Stijl klant thuis. Het 3d concept KLIJNTJE Stijl komt uitgebreid aan bod. Kijk een geniet!

Lifestyle Experience is hét actuele programma dat altijd “out of the box” denkt. Het programma wordt gepresenteerd door Kevin Brouwer, Anouk van Schie, Charlotte Labee en Anouk van Kooijk en zij laten het zien: van recreatie- en woontips tot de nieuwste gadgets, en van culinaire trends tot de leukste evenementen. Er zijn wekelijks diverse handige tips van verschillende stichtingen, bedrijven en organisaties en die laten je ook kennis maken met de nieuwste producten en diensten.