DEMO DAGEN JOOLZ KINDERWAGENS

Vrijdag 12 oktober a.s worden er doorlopend demonstraties gevoerd bij KLIJNTJE van de Joolz day.
De Joolz Day is ontworpen rondom het menselijk lichaam, dat van de ouders en van het kind. De doordachte ergonomie zorgt voor de juiste houding en goede ondersteuning. Aan rug, benen, hoofdje, voetjes en andere lichaamsdelen. Compleet en comfortabel. Voor in de stad, het bos of de dierentuin. Voor lange ouders en kleine ruimtes of andersom. Een complete Joolz Day kinderwagen bestaat uit een onderstel (zilver of zwart, naar keuze), stoel, wieg, boodschappenmand en regenhoes. Verkrijgbaar in de kleuren zwart, antractiet, jeans, rood, zand en zilver.
De Joolz Day Earth collectie is Inspired by Nature. Een ode aan de schoonheid van onze aarde. Deze speciale collectie is verkrijgbaar in op de natuur geïnspireerde kleuren: Parrot blue, Turtle green, Elephant grey en Monkey maroon. Daarnaast heeft elke Joolz Day Earth een zilver onderstel, zwarte wielen, een stijlvolle bruine leatherette afwerking op de duwbeugel en veiligheidsbeugel. Een complete Joolz Day Earth kinderwagen bestaat uit een onderstel, wieg, stoel, boodschappenmand, regenhoes, bekerhouder en een bijpassende verzorgingstas.
Nieuwsgierig en enthousiast? Kom vrijdag 12 oktober langs in de winkel en scoor bij aanschaf van een complete kinderwagen een gratis bijpassnde voetenzak en een maxi-cosi cabriofix in de kleur black reflection! Tot ziens!