WEE THUMBIE PREMATURENSPEEN

De Wee Thumbie is de eerste fopspeen speciaal voor premature baby´s!

Hij heeft de vorm en grootte als de duim van de premature baby. Hij maakt zuigen, dat zeer belangrijk is en normaal al in de baarmoeder wordt geleerd, eenvoudiger. De Wee Thumbie werd ontworpen met de bijzondere behoeften van de premature baby in gedachten: de speen met zijn unieke vorm zorgt ervoor dat de fopspeen in baby´s mond blijft; de ultrakleine periorale beugel houdt hem in het midden en laat plaats voor orale en nasale buisjes. Vervaardigd uit medische siliconen. Uitsluitend voor gebruik in het ziekenhuis, voor kindjes tot ze maximaal 1250 gram wegen. Daarna is de zuigkracht te groot. Omdat zelfs de kleinste in de winkel verkrijgbare speen dan nog te groot is, is er een opvolger:

de Wee Soothie.