JOOLZ DAY BY FAB.

Joolz day by Fab.

Joolz Day by Fab! – Limited Edition Omgeven door sterren, omarmd door liefde en gecreëerd met passie, de nieuwe Joolz Day byFab! De unieke wagen is ontwikkeld in samenwerking met Fabienne Chapot en betreft een hele mooie denim spijkerstof uitvoering.

De limitededition bevat naast de standaard onderdelen ook een verzorgingstas en een voetenzak! Uitstraling De Joolz Day byFab wordt helemaal compleet geleverd en heeft een hele stijlvolle uitstraling. Het frame heeft een matte afwerking waardoor krassen minder snel zichtbaar zijn, de verstelbare duwbeugel is bekleed met leer en de boodschappenmand, zonnekap en wieg zijn bekleed met het bekende Fab Star Love patroon. 
 
Natuurlijk dient een kinderwagen ook praktisch te zijn, vandaar dat aan deze versie van de Joolz een verbeterde chassis adapter is toegevoegd. Het wisselen van de wieg, het zitgedeelte of de autostoel is nu een stuk eenvoudiger. Het zitgedeelte heeft een verstelbare voetensteun, de zonnekap is voorzien van gaas wat voor wat extra frisse lucht zorgt en het matrasje is een hypoallergeen matras.

Eigenschappen:
• Zowel geschikt voor in de stad, het bos, parken en strand
• Verstelbare duwbeugel (voor personen van 1.50 m – 2.05 m) • Gemakkelijk verwijderbare wielen
• Vergrendelbare zwenkwielen
• Met of zonder stoel compact op te vouwen • Onafhankelijke wielophanging
• Dubbel gelagerde wielen (onderhoudsvrij)
• Drie zithoudingen (zittend, half liggend, geheel liggend)
• Verwijderbare bekleding, gemakkelijk om te wassen
• Extra hoge stoel • Verstelbare voetsteun
• Reflectoren

Inclusief: • Reiswieg
• Voetenzak
• Boodschappenmand
• Zonnekap met Air Top
• Regenhoes
• Luiertas

Oftewel de nieuwe JoolzdaybyFab bestaat uit vrolijke hartjes, sprankelende ogen en is echt een ‘must-have’! Let op: dit is een limitededition, OP=OP. Bestellen