ORGANIC WEEKEND

Vrijdag en zaterdag a.s organiseren we een heus organic weekend.
KLIJNTJE zal twee dagen in het teken staan van gercyclede producten. Een introductie van gerecyclede producten en een ludieke inruilactie van jeans! Recycle dus met ons mee!
Meubels van scrapwood, hout om van te houden!
De Scrapwood Collectie wordt gemaakt van gerecycled, oud hout, vaak met de originele verf er nog op. Elk stuk is hierdoor uniek maar alles past door die geheel eigen signatuur perfect bij elkaar. De collectie heeft een eigenwijze, eigentijdse uitstraling. Omdat voor deze meubels geen bomen worden gekapt, is deze collectie bijzonder duurzaam. De meubelen worden ambachtelijk gemaakt en zijn bijzonder degelijk.
Een verzorgingstas van PET flessen? Lässig gebruikt in de greenlabel lijn niet alleen milieuvriendelijke materialen, maar ook gerecycleerd materiaal, namelijk PET flessen. Een groene luiertas dus! De greenlabel lijn bestaat uit 4 trendy modellen: urban bag, neckline bag, messenger bag en de backpack. De tassen zijn verkrijgbaar in de kleuren black melange en choco melange.
De luiertassen zijn gemaakt van een waterafstotend materiaal en zijn voorzien van een verschoningsmatje, een geïsoleerde flessenhouder en een make-up tasje.
Een 100% groene kinderwagen? Maak kennis met de UPP van GREEN TOM. Gemaakt uit 100% gerecycled materiaal.
Op zoek naar bijzondere accessoires? Koeka organic collectie, waskussenhoezen, dekens en badcapes met een bijzondere geweven structuur van organisch katoen.
Joolz introduceert de Earth edition uit respect voor de natuur Joolz introduceert voor haar Joolz Day kinderwagen een nieuwe editie die de natuurlijke schoonheid van de aarde uitstraalt: de Joolz Earth Edition De stijlvolle Joolz Day Earth edition vertaalt de puurheid van de natuur in vier tinten: Joolz Earth edition elephant grey, turtle green, monkey maroon, parrot blue.
De Earth edition voor de Joolz Day heeft een stoere en stijlvolle bruin leatherette duwbeugel en veiligheidsbeugel. Voor deze Joolz Earth edition zijn ook bijpassende verzorgingstassen en slaapzakken ontworpen. Deze stijlvolle Earth Edition wordt als een compleet pakket geleverd inclusief het chassis, frame, stoel, wieg, bijpassende verzorgingstas, boodschappenmand, regenhoes en bekerhouder. De Joolz Day Earth Edition kinderwagen is de ideale kinderwagen! Het omkeerbare zitje op tafelhoogte zorgt voor een ideale interactie tussen kind en ouder. Het comfortabele stoeltje met verstelbare voetensteun kan in drie posities worden gezet. De duwstang is in hoogte verstelbaar. De wagen kan worden ingeklapt zonder dat je het zitje er af hoeft te halen. De duwstang is afgewerkt met leer. Nu tijdelijk verkrijgbaar met gratis voetenzak!
Recycle met ons mee! Lever je oude jeans in en ontvang met 50% korting een nieuwe jeans naar keuze uit de jeans collectie van NOPPIES MAMA.
Respecteer met ons samen de natuur en bezoek ons dit weekend en recycle met ons mee!