ONTDEK DEZE LUXE KINDERWAGEN

Ontdekt de Igo, Mutsy’s nieuwste luxe kinderwagen. Een genot om te gebruiken en om mee te wandelen, zowel voor ouder als kind. Er is keuze tussen de ultralichte Lite reiswieg of de heerlijk ruime Comfort reiswieg, zodat de Igo perfect past bij ieders levensstijl en wensen.Het zitje van de Igo heeft een zacht 3ddimensioneel gevormd kussen en kan in 2 richtingen op het frame geklikt worden. Tevens is de rug en beensteun van het zitje volledig verstelbaar en kan de kap groter gemaakt worden, heel handig voor de ligstand. Deze functionele wandelwagen kan (zelfs met het zitje erop gemonteerd) zeer compact worden opgevouwen, je kan hem vervolgens optillen met de extra draaggreep en aldus handig opbergen. Het frame is verkrijgbaar in een standaard zilverkleurige en een zwarte uitvoering, alsook met de luchtbanden en lichgewicht foam banden én is voorzien van
een lederlook handgreep en bumperbar. Vanaf nu fa je overal comfortabel en in stijl, dankzij deze volledige Igo kinderwagen.

Leverbaar vanaf mei 2013.

Alle voordelen van de Igo op een rij:

 • zeer compact in te klappen, ook met zitje
 • licht, slechts 8.4 kg
 • makkelijk en snel om te bouwen van kinderwagen naar wandelwagen
 • stabiel, comfortabel en veelzijdig
 • zeer strakke vormgeving
 • keuze uit 2 reiswieg designs, de utralichte LITE reiswieg en de ruime COMFORT reiswieg
 • ergonomisch verstelbaar zitje
 • omkeerbaar zitje
 • keuze uit 2 type wielen: luchtbanden en foambanden
 • het Igo onderstel is verkrijgbaar in black en zilver
 • beschikbaar in 12 kleuren