KLIJNTJE STIJL 3d IN EEN NIEUW JASJE

Na een succesvolle lancering van Klijntje -Stijl 3d hebben Klijntje baby & kids-lifestyle en Van Ool Colors@Home ervoor gekozen om de onderlinge samenwerking op het gebied van 3D-interieuradvies en de inrichting van kinder- en woonkamers verder te verdiepen.
18 augustus verhuist Van Ool Colors@Home naar Rijksweg Zuid 1b in Echt. Hetzelfde pand waar Klijntje elf jaar geleden haar deuren opende.

De samenwerking op één locatie biedt verschillende voordelen. Zo kunnen klanten op één adres terecht voor de (totaal)inrichting van baby/ kinderkamers en woon/slaapkamers. Meubels en accessoires worden in de showroom gepresenteerd als compleet ingerichte kamers. In diverse stijlen, fraaie kleurcombinaties en voorzien van de laatste trends op het gebied van vloer-, wand- en raambekleding. Een bron van inspiratie en ideaal om ideeën op te doen voor de totaalinrichting.