Klijntje – EVENT 5+6 OKTOBER

Klijntje geheel in nieuwe stijl

Na een succesvolle verbouwing i.s.m. van ool colors@home is onze winkel geheel vernieuwd. U kunt nu op één adres terecht voor de totaalinrichting van baby en kinderkamers. Meubels en accessoires worden in onze showroom gepresenteerd als compleet ingerichte kamers. In diverse stijlen, fraaie kleurcombinaties en voorzien van de laatste trends op het gebied van vloer, wand en raambekleding. Een bron van inspiratie en ideaal om ideeën op te doen voor de totaalinrichting van niet alleen u kinderkamer maar ook bijvoorbeeld uw woonkamer.
Zaterdag 5 oktober van 09.00-17.00 en zondag 6 oktober van 13.00-17.00 organiseren we een heus OPENINGSEVENT met tal van leuke activiteiten. Van diverse workshops, gratis 3D interieuradvies, proeverijen,  rondleiding gordijnen atelier, springkussen voor de kids tot babymassage, voetreflexmassage en funshoppen op maat met een kraamverzorgende. Kortom tal van leuke openingsactiviteiten voor het hele gezin! Niet te vergeten kunt u een cheque t.w.v. maar liefst €500,- én een kinderwagen WINNEN!
Tevens zijn er gratis goodie bags ter beschikking gesteld voor iedereen die zich registreert via onze webshop en de bevestiging uitprint!
Welkom en tot de 5e of 6e oktober?